Začetna stran

 

 

 

 

 

 

 

 

OŠ DOMŽALE - telovadnica:

 

 TELOVADNICA O.Š.DOMŽALE

 

ponedeljek: TELOVADBA članice, od 19,30 do 20,30 ure

 

torek: ODBOJKA člani, članice, od 20,00 do 21,30 ure

 

nedelja: NOGOMET člani, od 09.30 do 11.00 ure


 

OŠ VENCLJA PERKA - telovadnica:

TELOVADNICA O.Š. VENCLJA PERKA

 

torek: KOŠARKA člani, od 20.30 do 22.00 ure
 

OŠ ROJE - telovadnica:

 TELOVADNICA O.Š. ROJE

 

sreda: ODBOJKA člani, članice, od 20.00 do 21.30 ure

 

četrtek: ODBOJKA člani, članice, od 21,00 do 22,30 ure.

Nordijska hoja

V našem društvu smo vam v letošnji sezoni poleg redne vadbe v telovadnicah pripravili trenutno eno največjih športnih uspešnic – NORDIJSKO HOJO. Vsi, ki bi radi spoznali nordijsko hojo, naredili nekaj več za svojo kondicijo, zdravje in počutje, so vam na voljo naši tečaji, na katerih boste spoznali osnovna dejstva in pravila NORDIJSKEGA KORAKA. Več informacij lahko dobite na naših tedenskih pohodih vsak četrtkih (oktober-maj) ob 18,00 uri v športnem parku v Domžalah.

 

Za vse ljubitelje nordijske hoje smo pripravili tudi TRIM NORDIJSKI TRENING. Združili smo prednosti naše TRIM steze z nordijsko hojo, tako da smo na poti dodali nekaj vaj, ki so za nordijsko hojo značilne in dobili TRIM NORDIJSKI TRENING – TNT!

 

S skupnimi močmi poskrbimo, da rekreacija v Domžalah ne bo zamrla. Upamo, da bomo s tem povabilom dobili nove ljubitelje gibanja v telovadnicah in naravi, saj vas ob tej priložnosti ponovno vabimo na TRIM STEZO na Šumberku, kjer si po napornih dnevih privoščite sprostitve za svoje telo in dušo.