Začetna stran

Vadbena sezona 15-16

V oktobru je pričela svojo aktivno vadbo tudi naša sekcija članic pod vodstvom vaditeljice Anice Črne Ivkovič. Udeleženk na vadbi je vsako leto večje in tako postaja šolska telovadnica kar nekoliko pretesna za vse rekreativke. Vadba je namenjena vsem, ki rabijo sproščujočo telesno aktivnost, ki vsebuje vse elemente zdrave vadbe. Utrdile si boste mišice, razgibale sklepe, popravile gibljivost in ravnotežje, predvsem pa nekaj dobrega naredile za sebe. Izvaja se tudi vadba z THERA BAND trakovi, pilates vadba in pilates vadba z žogo.

Velike zasluge za priznanja pridobljena s strani Športne unije Slovenije za leto 2015 ima tudi najštevilčnejša sekcije v društvu - članice TVD Partizana Domžale!

VADBA SE VRAČA NA TERMIN: VSAK PONEDELJEK OB 19,30 DO 20,30 V TELOVADNICI O.Š.DOMŽALE.

Med počitnicami in prazniki vadba odpade.

TVD Partizan Domžale

Utrjujemo gibljivost in ravnotežje

Anica Črne Ivkovič - vaditeljica članic

Vadba za moč

Thera bad trakovi v akciji

Dan žena 2017

Za naše zveste članice, našo enkratno vaditeljico, vse, ki ste tako in drugače zvesti našemu društvu smo za 8.marec Dan žena pripravili prijeten družabni večer. Za prijetno vzdušje je poskrbel gospod Marjan Urbanija s svojimi orglicami, za oči sta poskrbela plesni par Jan in Pina, za legendarno torto pa slaščičarna Razpotnik. HVALA!!!

Hvala vsem zvestim članicam, vaditeljici Anici in vsem legendarnim upokojenim članom in članicam, ki nas obiščejo na naših prireditvah!

Dan Žena 8. marec 2016

Tradicija velja in za našo najštevilčnejšo vadbeno sekcijo članic, ki jo vodi "legendarna" Anica Črne Ivkovič, smo jim ob njihovem prazniku letos namenili dogodek v avli O.Š. Domžale. Pripravili smo jim nastop baletne skupine in predavanje Simone Grošelj, priznane zeliščarke, ki nam je pripravila nekaj na temo zdravega življenja. Seveda ni manjkala obvezna torta priznane slaščičarne Razpotnik, ki jo je na srečo zmanjkalo....

Hvala vsem, ki so nam omogočili prijeten večer.....

8.marec Dan žena 2015

Čeprav en dan zamika, smo 9.3. v našem društvu spet pripravili svečano "rekreacijo", ki jo posvečamo našim članicam in zvesti vaditeljici Anici Črne Ikovič.

HVALA vsem, ki se trudite da tradicija ostaja na nivoju!