Začetna stran

 

 

 

 

 

 

 

 

Obvestila

Vesle zimske počitnice!

 

Pozdravljeni mladi telovadci! vabljeni v našo družbo v sezoni 17/18! Urnik ostaja isti, naš termin je vsak ponedeljek od 18,00 do 18,45 ure v veliki telovadnici O.Š Domžale! Vabljeni!

 

SEKCIJA DEČKI DEKLICE - SEZONA 2017/2018

 

Vadba sekcije Dečki-Deklice, poteka vsak ponedeljek od 18,00 do 18,45 ure v veliki telovadnici O.Š. Domžale. Sezona traja od meseca oktobra do konca meseca aprila. Med počitnicami in prazniki vadba odpade. Celoletna vadnina znaša 50,00 EUR.

 

Sekcija mora spoštovati interna društvena pravila za vstop in koriščenje telovadnih prostorov in garderob.

-Vse sekcije, ki gostujejo v telovadnici O.Š. Domžale, morajo imeti odgovornega vaditelja, ki skrbi za red in urejenost prostorov, katere koristi pri izvajanju vadbe. Pred vadbo pregleda prostore in morebitne poškodbe javi tajništvu šole. V primeru poškodovanja šolskega inventarja med ali po vadbi sekcije društva, se nezgoda javi tajništvu šole. V primeru koriščenja šolskih športnih rekvizitov in opreme vaditelj po zaključku vadbe poskrbi , da je oprema pospravljena in vrnjena na za to določeno mesto.  Prav tako po zaključku vadbe pregleda in poskrbi za urejenost prostorov, ki se koristijo pri vadbi.

 

-Pri izvajanju vadbe je treba spoštovati določen urnik vadbe.

 

-Pri vstopu v telovadnico je poleg športne opreme obvezna čista obutev, namenjena vadbi v telovadnici.

 

-Vnašanje pijače in hrane v telovadnico ni primerno.

 

Vaditelji sekcije so: Adriana Kokalj (vodja)wink, Nataša Šubelj  (tehnični vodjasmiley), Primož Košak (oddelek za disciplinodevil)

 

TVD Partizan Domžale

 

Božiček 2017

Pa nas je zopet obiskal naš Božiček. Da nas je lažje našel smo mu postavili unikatno Bio smrekico. Letos se je, ker ni snega, pripeljal kar s Cizo...

Seveda ni manjkalo daril za naše male telovadce. 

Hvala vsem staršem, ki so pomagali pri gradnji smrekice, našemu DUHCU, ki nam preko Božička podari prekrasne revije, da telovadijo tudi mali možgančki in seveda društvu za sredstva za našBožičkov dogodek... 

Naši mladi telovadci, sezona 17/18

Pozdravljeni! 

Tole so naši mladi junaki in junakinje letošnje sezone. Vaditelji Nataša , Adriana in Primož Grozni smo prav veseli, ker imamo take mlade športnike. Še malo pa bomo vsi izvajali preval naprej kot pravi telovadci!

Konec vadbene sezone 16-17

Pozdravljeni mladi telovadci!

 

Končana je naša vadbena sezona, upamo, da ste bili zadovoljni in ste se v naši družbi dobro zabavali. Zadnji naš dogodek je bil v znamenju vadbe na prostem in smo ga po zahtevnosti vadbe poimenovali Duhec Krpani. Žal je tek bosonogcev zaradi hladnega vremena odpadel, vseeno pa smo tekli za Duhec ZMAJEM, ki pa je tudi imel smolo z vetrovnimi razmerami. Upamo, da boste počitnice preživeli tako igrivo, kot je bil naš zaključek vadbe in da se vidimo prihodnjo sezono 17/18.

LEPE IN VESELE POČITNICE!!!

 

Hvala vsem, ki so nam pomagali izpeljati letošnjo vadbeno sezono, šoli za uro velike telovadnice, vaditeljicama za vodenje vadbe, društvu, staršem,Duhcu.....

 

Vaditelji: Adriana, Nataša in Primož


Vsa dodatna obvestila bodo na  internetni strani - http://www.tvdrustvo-partizandomzale.si , lahko pa se informirate tudi pri glavnih vaditeljih na vadbi!

Naši lanski telovadci sezona 16-17

Nekaj nas je in smo pridni kot je treba!

Božiček 2016

HOJ, HOJ, HOJ!!!

Božiček nas je obiskal na našem Božičnem Duhec teku v športnem parku Domžale.

Za zaključni del leta 2016 smo pripravili zelo zahtevno progo, ki smo jo po napornem ogrevanju vsi uspešno premagali. Tema, razgiban teren, extremen mraz, otežena orientacija v temi... Božiček ni imel časa čakati na naše male junake, ki so se mučili na progi in je ročno pustil ogromen škorenj daril samo za nas!!!

Hvala vsem, ki ste sodelovali na našem dogodku, hvala staršem za pomoč in sodelovanje, hvala Božičku za darila, bomo še bolj pridni za naslednje leto...

Se vidimo v letu 2017!

Srečno in zdravo 2017 vam želi ekipa vaditeljev vaših otrok!!!

Bosonogi Duhec tek 2016

Letošnji Bosonogi Duhec tek je bil res izziv samo za najboljše, saj smo bosi tekli na izredno težkem terenu, na peščeni podlagi atletske steze O.Š.Domžale. Tekači smo herojsko odtekli najmanj 2, oziroma največ 5 krogov in vsak, ki je odtekel svoja dva kroga ali več je bil vrhunski zmagovalec. Na koncu teka je vsak tekač prejel lično izdelano leseno spominsko medaljo, ki nam jih je prav v ta namen po naročilu izdelal Matej Kosmač iz Tržiča - bravo Matej! Vsi maldi telovadci so prejeli tudi zaključno spričevalo, z ocenjenimi zahtevanimi telovadnimi nalogami, ki jih je spremljala naša vaditeljica Adriana Kokalj. Mimogrede, vsi so bili ODLIČNI telovadci! Zahvala za uspelo tekaško prireditev gre tudi našemu zvestemu pokrovitelju Pigment d.o.o., ki nas zalaga z Duhci in vaditeljici Nataši Šubelj, ki nam je priskrbela čudovite slikanice, ki so jih otroci prejeli kot nagrado za uspešen tek. Hvala tudi staršem, ki nam zaupajo svoje otroke, da se v našem društvu udejstvujejo v osnovah športa, ki jim bodo koristile pri vseh nadaljnih športih.

Sezona 15/16 je tako zaključena, vsem želimo lepo poletje, lepe počitnice in veliko športnih igric na prostem.  V telovadnici pa se vidimo zopet prvo sredo v oktobru 2016!

 

Srečno!

Vaditelji: Adriana, Nataša, Primož

Bosonogi Duhec tek 2015

Še zadnji dogodek pred počitnicami je za nami. To je bil naš drugi Bosonogi Duhec tek. Vreme in temperature so bile odlične, le nas vaditelje je presenetil datum, oziroma termin prvomajskih počitnic. Udeležba je bila kljub naši nerodniosti solidna in upajmo, da ta tek postane obvezen zaključek naše vadbene sezone z otroki.

Letos smo bili deležni male telovadnice v O.Š. Domžale, kar nas je kar malo jezilo, saj nismo vajeni delati v tako majhnem telovadnem prostoru. Naslednje leto moramo zadevo izpeljati v smeri pridobitve termina v veliki telovadnici, v skrajnem primeru pa tudi o zamenjavi lokacije vadbe....

Kljub vsemu, vaditelji upamo, da so vaši otroci radi hodili v našo družbo in da se naslednjo sezono 2015/2016 zopet vidimo. Pričnemo v začetku oktobra, vsa obvestila pa bodo objavljena tukaj na naši spletni strani.

Pa zaključimo z našim Duhec tekom, staršem smo pokazali našo "unikatno" Krpanovo vadbo. En delček je bil tudi poligon  - prenašanje vreč soli in pokanje Brdavsove glave - balona. Potem smo se sezuli in odtekli naš Bosonogi Duhec tek. Sledil je "podpis" na ciljni karton in podelitev nagrad.

Hvala našemu pokrovitelju PIGMENT d.o.o. - Kokalj Boštjanu in še posebej Urši, ki sta nam pripravila Duhec nagrade, našemu društvu, ki nam omogoča izvedbo naših dogodkov in vsem ki ste pomagali, da smo imeli super popoldan v športnem parku Domžale!

 

LEPE POČITNICE!

Se vidimo jeseni!

 

Adriana, Nataša, Primož

Bosonogi Duhec tek

Bosonogi Duhec tek,

Klub slabim vremenskim napovedim se naši mladi telovadci niso ustrašili in s svojimi doma narejenimi "huračiji" odtekli svoj prvi "resni" bosonogi tek. Bravo, tako otroci kot starši ste prav simpatična špotrna družba. Upam, da bomo skupaj izpeljali še veliko športnih projektov.

 

Hvala vsem!

 

Lepe počitnice in se vidimo v oktobru!

Materinski dan 2014

V sredo 23.3. smo pozornost namenili Materinskemu dnevu in mamicam pripravili malo šolo nordijske hoje. Tudi mamice so kar športno pristopile k temu najboljšemu rekreativnemu športu na svetu in so kar hitro shodile.

Na koncu je vsaka mamica dobila nageljček kot pozornost ob Materinskem dnevu.

Božiček plavanje

Plavalni dan za naše otroke je fantastično uspel!

 

Božiček nam je letos omogočil plavalni dan v Športni hiši Ilirija. V njihovem super bazenu in z vsemi plavalnimi mojstri in starši smo se imeli super. Imeli smo poln bazen plavalnih rekvizitov in igrač, na koncu pa je "nadomestek" Božička v bazen prinesel še unikatna plavajoča darilca... Hvala plavalnima mojstroma za skrb in za sprotno dotakanje vode v bazen , smo jo tudi kar nekaj popili ob vseh vodnih vragolijah.

Otroci so bili enkratni plavalci in upamo, da so uživali, vsa zahvala tudi staršem za pomoč!

 

HVALA VSEM!!!!!

Adriana, Nataša in Primož

 

Vsem pa VESELE PRAZNIKE in SREČNO IN VESELO NOVO LETO 2014!!!

Navodila za varno kopanje

Navodila za varno kopanje

Obvezno tuširanje

Obvezno tuširanje

Gasilska

Gasilska

He,he plavajoče darilce

He,he plavajoče darilce

Vesele praznike!

Vesele praznike!

Nadomestek Božička!!!

Nadomestek Božička!!!

Utrinki z vadbe

Letušnja sezona je že v polnem zagonu. Imamo nekaj predšolskih otrok, ki pridno vadijo na simpatičnih poligonih v spremstvu in vodenju Adriane in Nataše.. Šoloobvezni otroci - "specialna brigada - specialci" pa se skupaj z vaditeljem Primožem borijo na gimnastičnih bojiščih.

Duhec palačinka tek 2013

Za zaključek sezone 12/13 smo v sekciji dečki-deklice spet pripravili družinsko tekaško srečanje DUHEC TEK. Vreme je bilo ODLIČNO!  in vsi smo bili prvi! Primož je za pravo športno okrepčilo obljubil palačinke in teh je bilo......... Za nagrade za vsa prva mesta se zahvaljujemo PIGMENT d.o.o., ki za nas pripravi revije DUHEC. SLIKE POVEDO VSE!!!

 

HVALA NAŠI ČETICI TELOVADCEV, ki so edinstveni!

 

Lepe počitnice in upamo da se vidimo v sezoni 13/14!!!

 

Adriana, Nataša, Primož

Materinski dan 2013

VRHUNSKO!!!

 

Tokrat smo res pokazali naše kvalitete in našim mamicam in očkom ter seveda ostalim obiskovalcem pokazali kako se telovadi. Že v uvodnem delu, pri ogrevanju s tekom smo takoj dokazali, da se na šalimo. Vrsta, ki tako drži formacijo in linijo med tekom je vrhunska. Po teku ogrevalne vaje visokih intenzivnosti, tako da tudi starši niso upali zraven. Vrhunec je bil naša na novo naštudirana prosta vaja v telovadni postavitvi. Mladi telovadci so tu presegli same sebe in vajo odtelovadili več kot odlično! BRAVO! Na koncu pa še igrica sonožni šprint dvojic. Pri tej igri pa so sodelovali tudi nekateri starši in res je bilo super.

Po telovadnem delu, še bolj sproščeno vzdušje, NAGELJČKI za mamice in obvezna zdrava malica za vse -BANANE.

 

Po tako dobro izvedeni naši TVD DUHEC vaji, se nam za nastop ob 40-letnici šole O.Š. Domžale, na katero smo povabljeni ni treba ničesar bati.

 

Še enkrat bravo mladi telovadci!!!!

 

Vaši vaditelji: Adriana, Nataša in Primož

Božiček 2015

HO,HO,HO!

 

Kot vedno znamo v našem društvu narediti NEMOGOČE! Kljub vremenskim razmeram, ki absolutno ne dišijo po snegu, smo ob pomoči najmlajših telovadcev pripravili Božičkov Biatlon. Ja prav zares smo tekli na na smučeh in streljali v tarčo, da nam lahko zavida celo slovenska reprezentanca (vsaj letos). Bilo je super zabavno, saj so nam pomagali tudi kar dobro športno pripravljeni starši - jabolko ne pade daleč od drevesa. Božiček je imel ravno ob tem času veliko ostalih obveznosti, pa nam je ročno dostavil njegov BOŽIČNI ŠKORENJ poln daril. Vsem našim mladim članom želimo še veliko veselih športnih dogodkov!

 

SREČNO 2016!

Adriana, Nataša, Primož

 

Hvala vsem zvestim donatorjem in BOŽIČKU!

Ogrevanje!

Ogrevanje!

Sklece po vojaško!

Sklece po vojaško!

Že smučamo

Že smučamo

Pazljivo nameri...

Pazljivo nameri...

Streljaj!

Streljaj!

Streljanje vzvratno!?

Streljanje vzvratno!?

Juhu,darila!

Juhu,darila!

Božiček 2014

HO,HO,HO!!!

Božiček je obiskal naše mlade telovadce. Letos je bilo v Športnem parku Domžale res pravo božično vzdušje. Našo "smrekco" smo okrasili z malimi duhci, ki smo jih sami izdelali! Božiček je tako imel lahko delo, da nas je našel. Ker smo športniki smo našo športno uro namenili pohodu ob Kamniški Bistrici, vse do "Vagončka". Tam nas je pričakal Gregor s svojo ekipo pridnih fantov in nam pripravil okrepčilo in razkazal vagon, ki je bil res kuharski vagon. Žal smo se malo zaklepetali ob dobri družbi in Božiček je sporiočil, da je darilo pustil pri smrekci in se oprošča, ker nas ne more počakati. Verjetno je polno zaposlen te dni... Ob povratku smo res našli veliko škatlo z darili, kot je Božiček obljubil.

Hvala vsem staršem in ostalim, da ste se pridružili našemu športnemu druženju, hvala za piškote, hvala Gregorju in ekipi za pogostitev in seveda Božičku za darila.

 

Adriana, Nataša, Primož

Letošnja vrsta najmlajših telovadcev

Še dobro začeli nismo in glej ga BOŽIČEK že trka na vrata. Letos bomo Božička naročili kar v telovadnico in sicer 23.12. na našo vadbeno uro. Da bo bolj zabavno bomo prosili za pomoč tudi starše in jih povabili na sodelovanje v posebnem BOŽIČKOVEM BIATLONU - je le zima in na vrsti so zimski športi.... Ker bomo v telovadnici je seveda priporočljiva športna obutev za ostalo ne skrbite. Seveda pa upamo na obisk Božička in njegovih daril za naše mlade telovadce.

 

Tudi naši mladi športniki so zaslužni za pridobitev priznanj, ki nam jih je podelila Športna unija Slovenije za leto 2015 in kot se vidi so ponosni na svoje dosežke!